FEMTORSHIPS MEDARBETARE

Azra.jpg

Azra Osmancevic - Grundare & verksamhetsansvarig

 

Azra är f.d. advokat, numera verksam inom mediabranschen, med mångårig erfarenhet av mentorskapsarbete inom bl.a. Rädda Barnen och Stiftelsen Stella. Azra nås på info@femtorship.se
 

BILDSAKNAS.jpg

Maria Rosvall - Matchningsansvarig & femtorcoach

Maria är fil.kand, diplomerad vid IHR och har erfarenhet av olika chefsroller inom näringslivet. Hon är grundare av och var verksamhetschef inom det tidigare etablerade mentorskapsprogrammet Stiftelsen Stella. Maria nås på maria.r@femtorship.se.

BILDSAKNAS.jpg

Maria Engström - Matchningsansvarig & femtorcoach

 

Maria är socionom och har arbetat som skolkurator samt med ledarutveckling. Hon var tidigare anställd inom Stiftelsen Stella. Maria nås på maria.e@femtorship.se. 

AmilaB.jpg

Amila Briga  - Projektledare

Amila är jurist och arbetar på en advokatbyrå i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Förenta Nationerna i Sarajevo, Bosnien, där hon varit projektledare för olika typer av projekt. Amila har flerårig erfarenhet av volontärarbete med barn och ungdomar i organisationerna Global Childrens’ Organisation och Land of Friendship and Peace. Amila nås på amila@femtorhip.se.

6907593A-89DA-41FD-9211-8C673383EF5E.jpeg

Aida Conde - Projektledare

Aida är jurist i grunden och arbetar som Customer Success Manager i nära kontakt med kunder och ger support angående digitala tjänster på en advokatbyrå i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Women for Education. Aida nås på aida@femtorship.se